Paradis Funerare - Servicii Funerare Braila

Asiguram servicii funerare complete in Braila. Ne deplasam in regim de urgenta la orice locatie din municipiu si judet. Iti punem la dispozitie pachete inmormantare diversificate, incepand de la 1000 lei.

Servicii funerare

Atat viata cat si moartea sunt imprevizibile. La moarte insa ne gandim cel mai putin,iar atunci cand survine ne gaseste de cele mai multe ori nepregatiti. Pentru asemenea momente dureroase ne dorim sa existe firma de servicii funerare SC PARADIS FUNERARE SRL.

Cine suntem

Ne gasiti in Braila, pe Bulevardul Dorobanti, nr. 623, bloc 7, parter. Ne propunem sa fim alaturi de cei care in cele mai dificile clipe au nevoie de sustinere si punem la dispozitie o gama variata de produse si servicii.

Ce oferim

Firma de servicii funerare SC PARADIS FUNERARE SRL va asigura un personal calificat si o politica deschisa spre implinirea dorintelor si preferintelor clientilor  in organizarea evenimentului funerar.

Servicii Funerare in Braila

Program NON-STOP!

0745 871 871


Totul poarta marca profesionalismului si a calitatii! Inca de la inceput scopul nostru targeteaza calitatea si promptitudinea serviciilor prestate. Iar preturile rezonabile sunt unul din avantajele oferite clientilor care ne vor solicita ajutorul.

PARADIS FUNERARE

Servicii Funerare Complete in municipiul si judetul Braila. Program NON-STOP.

Telefon: 0745 871 871

Braila, pe Bulevardul Dorobanti, nr. 623, bloc 7, parter

Contacteaza-ne